Marko i Sara Rokvić pre sedam godina dobili su sina Despota, a onda ih je ove godine obradovala vest da u njihov dom ponovo stiže prinova.

Lepe vesti su nedavno podelili sa javnošću, a sada je otkriven i pol bebe.

Uz emotivan video snimak, Sara Rokvić otkrila je da nosi devojčicu, te da će Despot dobiti mlađu sestru.

"Kakvo iznenađenje, jer želja je ispunjena!!! Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima", poručila je ponosna trudnica i dodala:

"Pored prvih, najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takođe sve u redu, ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama, jer smo ovde sa vama godinama."

Dolasku još jedne devojčice u porodicu neizmerno se raduju i Markov brat, pevač Nikola Rokvić, kao i njegova supruga Bojana Barović i deca Leona i Simeon.

Nema sumnje da bi i pokojni pevač Marinko Rokvić bio presrećan zbog rođenja još jednog unučeta, a Sara Rokvić svojevremeno je, nakon njegove smrti, podelila da ga je izuzetno poštovala, te da su imali divan odnos.

"U njegovu kuću ušla sam kada mi je bilo 16 godina. Narednih 17, od njega sam doživela samo ljubav i poštovanje, bez ijednog jedinog izuzetka. Stub naše porodice uvek je bio podrška, pomoć i vetar u leđa. Veliki učitelj kako treba ići kroz život. Mnogo sam naučila. Kako treba poštovati druge, pomagati onima kojima je potrebno, a pre svega vrlo voditi računa i o sebi. Kako treba raditi ono što voliš, biti uporan, imati samopouzdanja, truditi se, izgarati za svoju strast, ali nenametljivo i na svoj način. Tražiti kvalitet, i ne pristajati na manje, uvek oprostiti i biti čovek koji svima otvara svoja vrata i ruke. Kako uvek imati na umu da je porodica najvažnija i držati je se čvrsto. Kako biti hrabar, snažan umom, veliki optimista, dostojanstven, čist u duši i podignute glave", napisala je Sara tada na društvenim mrežama i istakla da će Marinko zauvek živeti u njihovim srcima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna