Popularni Bojan Vasković iz Leksington benda i njegova žena poveli su decu na letovanje, a upravo sa plaže je Aleksandra pre par dana objavila i da je na putu treća prinova. 

Sad njene slike trudničkog stomaka na Instagramu prate i fotografije drugih detalja sa kupanja, pa je i Bojan "osvanuo" u različitim izdanjima. Dok je na njegovom profilu zavodljiva slika na kojoj izgleda "zategnut" pa dobija pozitivne komentare, kod supruge je potpuno drugačija situacija. Prvo ga je slikala spreda, tako da mu se ipak vidi opušteniji stomak.

Onda je usledio još "oštriji" niz, gde miljenika ženske publike vidimo iz profila, a Aleksandra je dodala i sledeći komentar: 

"Solidarnost na delu iliti čija beba je veća? P.S. Postoji mogućnost da posle ovih slika usledi predrazvodno stanje ali rizikovaću zarad lajkova, razume se."

"Teško da ide predrazvodno stanje kad se muško ovako solidariše sa stomakom", napisao joj je jedan od pratilaca, a kakve su slike mladog para, pogledajte u našoj galeriji!

Instagram / _mrs.vaskovic_ Aleksandra uživa u trećoj trudnoći!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna