Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su dvanaest godina, a s obzirom na to da su izuzetno skladan par i da se retko razdvajaju stiče se utisak da su oduvek zajedno. U domu u Staroj Pazovi uživaju u oazi koju su uredili po svojoj želji,  a sve je podređeno odrastanju njihova dva sina, Jakova koji u septembru puni šest i dvoipogodišnjeg Jovana.

Pevačica je u razgovoru za portal "Lepa&Srećna" govorila o njihovim porodičnim navikama, sudbinskoj ljubavi  i o promeni životnih prioriteta otkako je postala majka.

"Životni prioriteti se svakako promene kada čovek postane roditelj. Na prvom mestu su definitivno deca i sve ono što je vezano za porodicu i egistenciju porodice. Kod mene se to dosta promenilo i mislim da je promena došla u pravom trenuku"

Izjavili ste da ce Vaš sin ići u državnu školu, da li ste ostali pri toj odluci? 

"Mi živimo u Staroj Pazovi gde postoiji sjajna državna škola i ne vidim razlog zašto moje dete ne bi išlo u državnu školu. Ja sam išla u državnu školu. Potpuno je ista situacija da li je privatna ili državna škola, važno je da vi kao roditelj pozitivno utičete na dete, učite ga od malena, dajete mu dobar primer.." 

Brendiranih stvari imam najmanje. Kada dobijete decu ne zanimaju vas ni cipele, ni tašna, ali nikada nisam nosila samo brendirane stvari.

Da li Vaša deca idu u vrtić?

Povremeno idu, jer dosta putujemo - dok ne krenu u školu želimo da obiđemo sa njima mnoge destinacije i provodimo što više vremena zajedno. U našoj ulici ima dosta dece, oni se druže, u naše dvorište svakodnevno dolaze deca, kupaju se na bazenu, ja im pravim kolače, kupujemo sladoled. Aktivniji smo u vrtiću preko jeseni, preko leta baš i ne."

Da li kuvate?

"Volim da kuvam i činim to kada mi vreme dozvoljava. Ja sam žena domaćica. Kada sam kod kuće mogu za 20 minuta da napravim vrhunsko jelo, ukoliko imam sve potrebne namirnice u tom trenutku. Moji ukućani vole sve ono što ja spremim, a sinovi se raduju kada mama kuva."

Imate li pomoć u kući?

"Smatram da osoba koja se bavim mojim poslom ne može sve sama da radi. Imam sjajnu teta Sanju koja mi pomaže oko spremanje kuće."

Nemam svakodnevne rituale. Imam kreme koje koristim za lice, vrat i dekolte, i to je nešto osnovno, što svaka žena treba da koristi. Kad god imam priliku odlazim na razne tretmane tela i lica. Sa 38 godina sam počela da koristim botoks, kada pevam imam jaku gestikulaciju u bore se i te kako vide. Trudim se da ne preterujem ni u čemu.

Izjavili ste jednom prilikom da Vašem suprugu Veljku smeta kada se ugojite. Koliko Vas on motiviše da budete najbolje verzija sebe?

"On smatra da ja imam veoma lepe proporcije i da je šteta da se ugojim i da budem deblja. Veoma često me savetuje o ishrani, ja nisam osoba koja revnosna ali nekako se dopunjujemo. Svakako je supurg moj oslonac i podrška u svemu, ali je s druge strane iskren i verovatno želi da njegova žena bude najlepša i najbolja."

Da li smatrate da je Vaš susret sa Veljkom bio sudbinski? Koliko nam izbor partnera određuje život?

"Bog je tako namestio. Sve što se desi svakako da šalje bog i od boga je,  pa tako i meni on i ja njemu. Važan je izbor partnera jer birate onog s kim ćete provesti ceo život i ko će biti otac vaše dece, a svi želimo roditelja koji je najbolji uzor, požrtvovan i pun ljubavi. " 

Sve je više razvoda dugogodišnjih brakova, šta mislite da je uzrok tome?

Ljudi nemaju tolerancije, poverenje. Sa supružnikom morate biti najbolji prijatelj, razgovarati isto onako kao kada odete sa prijateljicom na kafu. Iskren odnos ne može da donese ni komplikacije, a ni razvod.

Pogledajte još fotografija Seke i Veljka i galeriji ispod.

Instagram/Seka Aleksić Seka i Veljko slave 12. godina braka u Staroj Pazovi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna