Kažu da nijedan razvod nije lak, ali čini se da postoje i izuzeci. Naime, Jelena Karleuša i Duško Tošić zvanično su objavili da se razvode početkom jula - odnosno pevačica je bila ta koja je javnost obavestila da je njihov brak okončan.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu", napisala je Jelena koja nije krila da se teško nosi sa ljubavnim brodolomom.

"U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje", napisala je ona tada i dodala da je sva bračna imovina prepisana na njihove ćerke Atinu, koja je rođena 2008. godine, i Niku, koju su dobili godinu dana kasnije, kao i da će starateljstvo nad decom pripasti njoj.

Duško se kao po običaju nije oglašavao, a sada je prvi put nakon razvoda uslikan u javnosti. Bivši sportista je viđen ispred jednog beogradskog hotela. Bio je stilski usklađen od glave do pete, dobro raspoložen i čini se da u njegovom životu za tugu nema mesta.

ATA / Antonio Ahel Duško Tošić prve fotografije nakon razvoda

Tošić je došao svojim luksuznim automobilom, na ruci je nosio skupoceni Rolex, a ono što su svi primetili je da osmeh sa lica nije skidao.

Jelena i sedam godina mlađi Duško venčali su se 28. juna 2008. godine, a još njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna