Seka Aleksić spada među one javne ličnosti koje ne kriju da im se dešava da nabace po koji kilogram viška. Kako je jednom prilikom istakla, problem joj je predstavlja to što kod kuće kuva i mesi.

Priznala je i da joj suprug  često kaže da je šteta da žena sa takvom konstrukcijom tela dozvoli sebi da se ugoji. Uz veliku volju i bezrezervnu Veljkovu podršku Seka je uspela da istraje u zdravom režimu ishrane.

"Veljko smatra da imam veoma lepe proporcije i da je šteta da se ugojim i da budem deblja. Veoma često me savetuje o ishrani, ja nisam osoba koja revnosna ali nekako se dopunjujemo. Svakako je suprug moj oslonac i podrška u svemu, ali je s druge strane iskren i verovatno želi da njegova žena bude najlepša i najbolja", rekla je za portal "Lepa&Srećna" Seka, koja je uz veliku volju i suprugove saveta uspela da istraje u borbi sa viškom kilograma.

Seka Aleksić u kupaćem kostimu
Lepa i Srećna 

Seka sada izgleda besprekorno, i u kada nastupa na sceni, ali i kada imam minumum krpica na sebi. Naime, Seka je s porodicom na moru, a spas od vrućina potražila je pod tušem. Pevačica se odlučila za jednostavan, crni kupaći kostim koji joj je savršeno stajao,  a brojne su dame koje joj zavide na ovoj liniji.

Seka je svoj "morski autfit" upotpunila zanimljivim naočarima za sunce, efektnim minđušama i narukvicom.

Pogledajte još Sekinih fotografija u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna