Princ Vilijam  je odlučio, izgleda, da prekrši sve kraljevske protokole. Niko ga nikad nije video toliko srećnog kao u trenutku kad je čestitao britanskim fudbalerkama pobedu na takmičenju Euro 2022.

Sa svim igračicama se Vilijam srdačno rukovao, ali su tri sportistkinje dobile takvu pažnju da će se o njima još pričati. U trenutku kad se obnavljaju priče o njegovoj prevari, on je bez ikakve zadrške pokazao takvu toplinu prema jednoj od njih da društvene mreže gore od komentara.

Golmanka Meri Irps je imala tu čast da budući kralj s njom proćaska i našali se, jer je mala princeza Šarlot "zaljubljena" u nju i stalno je imitira kad igra fudbal.

princ vilijam
Profimedia 

Vilijam je i predsednik nacionalne Fudbalske asocijacije, pa su on i mala Šarlot zajedno uputili posebnu video podršku igračicama.

"Mnogo sreće, nadam se da ćete pobediti!", poručila im je princeza. Vilijam je naglasio da su pratili sve njihove mečeve do finala: "Oboje želimo Lavicama sve najbolje!", kazao je. 

I sam video je izazvao brojne komentare, u drugom pravcu - svi debatuju o tome na koga liči mala Šarlot.

Džil Skot je, kao veteranka koja igra punih 16 godina, takođe zaslužila posebne čestitke. Najviše je iznenađenja izazvao susret Vilijama i Lije Vilijamson koju je princ zagrlio snažno i srdačno.

Ova nežna plavuša ima samo 25 godina, a već je zovu fudbalskom kraljicom Evrope. Ona je velika zvezda, na Instagramu je prati pola miliona ljudi i zaradila je bogatstvo od četiri miliona funti. Samo pobeda na takmičenju Euro 2022. donela joj je 55.000 funti, a najavljuje se i njena saradnja sa modnom kućom "Guči". 

Fotografija sa Vilijamom će joj sigurno samo uvećati slavu! Pogledajte kako je izgledao susret sa princem posle pobede!

Profimedia Sve čestitke Lavicama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna