Stariju, sada petnaestogodišnju Hanu, Nataša Bekvalac dobila je u braku sa prvim mužem Danilom Ikodinovićem, a njihova naslednica sada prolazi kroz tinejdžerski period koji je za sve roditelje veoma izazovan.

Mlađu ćerku Katju (4) Nataša je dobila u trećem braku, sa Lukom Lazukićem, od kog se rastala dva meseca nakon Katjinog rođenja.

"Ja ne znam za drugo, pretpostavljam da je teže nego kad imaš podršku. Ali u razgovoru sa drugaricama, muškarci često znaju da odmognu. Meni je ovako dato, teško jeste jako, ali tako mi je dato, pretpostavljam da to mogu da izguram sama. Ne plašim se. Svaka vrsta zabrane i agresivnijeg pristupa zna da stvori kontra-efekat, znam šta je kod mene stvaralo. Pokušavam da nađem balans, da možemo da se konsultujemo, a ne da se osećaju kao zarobljenici", iskrena je bila Nataša za emisiju "Premijera Vikend Specijal".

haljina natase bekvalac
ATA / Antonio Ahel 

Popularna pevačica oduvek je san mnogih muškaraca, ali nakon što je okončala treći brak nijedan nije uspeo da osvoji njeno srce.

"Ja sam vas sa svakim upoznala, ja sam transparentna, volim i da se pohvalim, ali evo nemam čime, već četiri i po godine, stvarno se ništa ne dešava. Bilo je par flertova, ali se tu završilo. Ne znam zbog čega, možda sam krenula drugi niz. Ne zato što sam nadmena i dižem sebe u visine, ali možda sam konačno počela da cenim sebe na način na koji zaslužujem. Nije lako kad obavljate odgovorne uloge, naročito tu ulogu majke. U tom periodu gde je Hana, potrebna je preko muška figura, devojčice idealizuju svog muškarca u odnosu na svog tatu. Ja verujem da je Bog nama dao najbolje. Možda će bez obzira što nemaju to, moći da naprave viziju toga što žele. Naročito što imaju mamu koja je mnogo grešila, ali verujem da će moje devojčice izrasti u stabilne i samostalne žene, što je moj cilj. Ali ja imam pomoć. Jovane koja živi sa mnom, pomoć roditelja, pomoć sestara, to mi je važno i neophodno", objasnila je Nataša.

Hana često na društvenim mrežama prikazuje momente iz njihovog svakodnevnog života, a Nataša nema ništa protiv toga.

Nataša Bekvalac o ćerki Hani kojoj je potrebna muška figura
Instagram / bekvalceva 

"Ja sam za nju mama, ona nema taj čip da ne treba da me prikaže... Naravno da sam čupava nekad u toku dana. Ali ljudi su od mene i navikli, imam običan život. Ja sam se sad za vas udesila, mislim da nije primereno da se pojavim kako živim generalno, jer vas jako poštujem. A društvene mreže jesu to privatno, gde se pokazujemo kao običan svet, što i jesmo", zaključila je pevačica.

Još fotografija Nataše Bekvalac možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna