Svi oni koji prate voditelja Ognjena Amidžića na društvenim mrežama, znaju da je njegov Instagram nesvakidašnji. On nikada ne objavljuje fotografije iz svojih emisija, momente sa prijateljima ili sinom, već samo i isključivo fotografije svojih stopala, u čarapama, patikama ili bosa.

Iako neko vreme nije bio aktivan na društvenim mrežama, otkako je zvanično objavio da se nakon decenije braka razveo od Danijele DImitrovske, vratio se i starim navikama, pa su ubrzo na njegovom profilu osvanule prepoznatljive fotografije.

Prvo je objavio jednu sa plaže kojom je jasno stavio da znanja, da je i on, baš kao i Danijela nakon stresnog i teškog perioda, utehu pronašao u putovanjima i na moru. A onda je želeći da se našali objavio još jednu, samo je ovoga puta umesto nogu uslikao bagete hleba na koje je navukao čarape. Šala se većini nije ni najmanje dopala, pa su usledile kritike na račun voditelja. 

"Ovoga puta si baš preterao";" Nisi uopšte duhovit";" Sa nekim stvarima se nije primereno šaliti", samo su neki od komentara na Ognjenovu objavu.

Ognjen se prvi put nakon razvoda pojavio na rođendanu koleginice Ane Radulović. On tada nije želeo da priča o privatnom životu, ali je na pitanje o kraju braka rekao da je dobro i da se drži s obzirom na sve ono što se desilo. Nekadašnji par o svojoj odluci da se raziđe javnost je obavestio zajedničkim saopštenjem.

Danijela i Ognjen Amidžić su se venčali u maju 2012. godine a godinu dana kasnije dobili su sina Matiju.

ATA / Antonio Ahel Danijela i Ognjen Amidžić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna