Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska nedavno su saopštili da je na njihov deset godina dug brak stavljena tačka, a javnosti su se obratili zajednčkim saopštenjem.

"Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi", naveo je bivši par u saopštenju.

Ubrzo je svako krenuo svojim putem. Danijela je nakon ove velike životne prekretnice rešila da sebi da malo oduška pa je prijateljima otputovala na more u Grčku. Sudeći po objavama na Instagramu, bivšoj manekenki morski ambijent i te kako prija.

Instagram/Danijela Dimitrovska Danijela Dimitrovska nakon razvoda otišla u Solun

 Ognjen za raziliku od Danijele nije aktivan na društvenim mrežama, ali se prvi put, nakon vesti o razvodu, pojavio u javnosti i to na rođendanu svoje koleginice Ane Radulović.  Voditelj, kako su preneli mediji, nije želeo da priča o privatnom životu, ali je  na pitanje o razvodu rekao da je dobro i da se drži s obzirom na sve ono što se desilo. On je na rođendansku zabavu došao sa buketom cveća, a osmeh sa lica nije skidao.

ATA / Antonio Ahel Ognjen Amidžić prvi put u javnosti nakon razvoda

Danijela i Ognjen Amidžić su se, podsetimo, venčali u maju 2012. godine u jednom restoranu u Zemunu, a verili su se godinu dana ranije u Turskoj.

Godine 2013. dobili su sina Matiju, za kog je Ognjen svojevremeno rekao da više liči na majku.

Još njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna