Dunja Jovanić jednom se našla na meti kritika kada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu. Fotografija nije bila obrađena i pokazala je realan izgled njenog tela, a usledile su tada brojne uvrede na njen račun.

"Malo si debela za slikanje u kupaćem","Šta je sa kilažom?"," Debela je", bili su samo neki od komentara koji Dunju ni najmanje nisu potresli. Šta više, ona je istakla da je njen cilj bio da pokaže kako izgleda u prirodnom izdanju i da ukaže na to da fotografije koje gledamo na Instagramu nisu realne.

Ona je skrenula pažnju da se time deci šalje pogrešan primer i istakla da žene trpe ogroman pritisak kako bi izgledale što mršavije. Dunja je pri tom stavu ostala i sada, ne želi da fotošopira fotografije, niti želi da krije svoje mene. Ona ističe da se ne oseća manje seksi jer ima celulit i široke bokove.

"Imam celulit. Čim ne vodim 100% računa o ishrani, imam i stomačić. Imam jake bokove. I još 506 mana. Ali to me ne čini da se osećam manje ženom i manje sexy, ili da imam manje samopouzdanja, jer to sam sve ja. I’m not perfect. I’m just me", napisala je uz video snimak u kupaćem  kostimu.

Dunja je zbog onoga što radi dobila brojne komentare podrške ali i zahvalnosti

"Najbitnije što šaljes ovim je psihološka poruka, veliki broj ljudi gleda u isfotošopirane slike javnih ličnosti i deprimira se zašto to njima ne uspeva,a realno nema ljudskog bića koje ima sve savršeno kao na tim slikama", "Izgledaš prezgodno, zdravo i zadovoljno i to je jedan od razloga što volim da te pratim", samo su neki od kometara.

Dunja Jovanic se kupa u moru Instagram/imfashionbabe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna