Navršilo se mesec dana od smrti supruge Aleksandra Saše Filipovića. Daca Brebanović je  otišla u 51. godini života, a sada je voditelj objavio njenu sliku sa sinom i potresnu poruku u znak sećanja na životnu saputnicu. 

"Neka ova slika bude sećanje svega lepog što je ostavila Dragica Daca Brebanović Filipović.... zagrljalj sa našim sinom Vladimirom u Makarskoj na mestu koje su najviše voleli... Ova slika se više nikad neće i ne može ponoviti, ali neka ostane deo jednog sećanja.

Dragica Daca Brebanović Filipović je rođena 13. aprila 1971. godine, a tragično je preminula 22. jula 2022. godine. Sahranjena je na Vidovdan, a četrdeset dana pada prvog avgusta.

aleksandar filipovic zena.jpg
Fejsbuk / Daca Filipović 

Pošto nemamo nameru da zatvaramo ovaj profil, niti da čačkamo po njenom telefonu, svim dragim prijateljima zahvaljujem na podršći i saučešću koji su uputili pre svega našem sinu Vladimiru, meni i njenoj nani i porodici. U poslednje vreme želela je mir i zdravlje, a otišla je prerano u 51. godini života.

Ovim završavam javno oglasavanje i znam i osećam da nas gleda od gore. Pošto imamo na desetine slika, lepih video spotova, ostavljam Vladimiru u amanet da napravimo jednu lepu foto video priču o našoj Daci.

aleksandar filipovic zena.jpg
Facebook / Aleksandar Filipović 

Otišla je prerano u 51. godini života, a toliko se nadala ozdravljenju i da će biti većinski vlasnik svog života. Siguran sam da će joj univerzum dati toliko čekan mir. Mnogo nam nedostaje, samo da okrene telefon i da pita, momci, šta mi radite...

Ne znam nikog ko je toliko voleo more i život. Putuj još jednom, nebeskim kočijama tamo gore gde je večno plavo...."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna