Danijela Dimitrovska Amidžić i poznato TV lice Ognjen Amidžić obratili su se javnosti zajedničkim saopštenjem, u kojem su naveli da su posle decenije zajedničkog života odlučili da stave tačku na brak.

"Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi", navodi se u saopštenju sada već bivšeg para, prenosi "Kurir".

Podsetimo, Ognjen je pre nego što je upoznao Danijelu iza sebe već imao jedan brak, a kako je svojevremeno pričao, u manekenku se zaljubio na prvi pogled.

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić Božić
ATA / Antonio Ahel 

"Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju", rekao je voditelj jednom prilikom za medije.

On i manekenka venčali su se u maju 2012. godine u jednom restoranu u Zemunu, a verili su se godinu dana ranije u Turskoj.

Godine 2013. dobili su sina Matiju, za kog je Ognjen svojevremeno rekao da više liči na majku.

"Videćemo, mislim da više liči na Danijelu, ali je svakako preloman pubertet, koji će ga uoblićiti i dati mu taj finalni izgled. Ono što je pokupio na mene jeste hod, isto hodamo. Matija dosta liči na mene kada sam bio tih godina, ali se neću ljutiti ako bude ličio na mamu", rekao je ranije Ognjen Amidžić.

Još njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Danijela i Ognjen Amidžić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna