Voditelj Ognjen Amidžić i direktorka modne agencije "Models Inc" i nekadašnja manekenka Danijela Dimitrovska Amidžić važili su za jedan od najstabilnijih parova na našoj javnoj sceni. Iako su često isticali da su različiti, uspeli su da opstanu čitavu deceniju, a sreću im je upotpunilo rođenje sina Matije. 

“Brak kao i svaki – luda vožnja je u svakom smislu. Ima uspona i padova, ali je bitno da se trudite da dodate gas onda kada treba i zakočite kada vidite da je to dovoljno dobro. Ukupno deset godina smo zajedno i nama zaista ništa ne pada teško. Jedno drugom smo podrška“, rekla je Danijela jednom prilikom.

O njima se nikada nije pisalo u negativnom kontekstu, i činilo se da uživaju u bračnom životu, zato je vest da se razvode mnoge iznenadila. O svojoj odluci su javnost obavestili saopštenjem.

“Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu doneli smo zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi”, naveli su u saopštenju.

Malo je poznato da je pre Danijele Ognjen bio u braku sa Milicom Marković. Venčali su se u junu 2006. godine, a razveli se 4 godine kasnije. O razlozima za svoju odluku javnost su obavestili saopštenjem u kom su objasnili da se ljubav ugasila, ali i da će zauvek ostati u prijateljskim odnosima. Milica nije volela da se javno eksponira ni dok je bila u braku s poznatim voditeljem, a i nakon razvoda svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

“Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo“, govorila je ranije Milica.

Još fotografija Milice Marković, kao i neke od zajedničkih fotografija Ognjena i Danijele, pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Marković i Danijela Dimitrovska, prva i druga supruga Ognjena Amidžića

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna