Neda Ukraden ne krije da je u životu imala mnogo ljubavnih ponuda, a na svoje bivše ljubavi je veoma ponosna. Kako je jednom prilikom rekla, sa svima je ostala u odličnim odnosima.

Ipak, samo jedan je imao tu čast da bude njen suprug - danas pokojni Milan Bilbija, reditelj s kojim je dobila ćerku Jelenu. Neda nije protiv braka, ali kaže da je srećna sa svim što ima u životu pa je sad potrebno da eventualni budući muž zadovolji važne uslove. Mada odlično izgleda, pevačica ne govori prvo o izgledu muškarca koji bi joj se dopao.

"Ne bih htela da između nas bude takva razlika u godinama da bih mogla da ga rodim. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih volela nekome da budem kao mama", kaže Neda koja ne krije da se dopadala i mlađima i starijima od sebe.

neda ukraden
Youtube / Neda Ukraden 

"To mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspešan, da nije iskompleksiran, da je čovek koji zna i što je dobro vino i kvalitetno jelo i lep cvet i podrška, i kompliment. Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni", opisala je pevačica svog budućeg izabranika.

Da je samoća ne plaši dokazala je kad je napustila supruga. "Nije nam išlo. Krenulo je erodiranje veze i ljubavi. I kad je to prešlo granice lepog, ja sam rekla – ne. Tek sam skućila novo gnezdo, opremila je, donosila iz celog sveta stvari… Ali sam ipak otišla. I nisam se bojala. Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodelio i dete i stan a mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu", ispričala je pevačica jednom prilikom. 

neda ukraden
Youtube / Neda Ukraden 

Brak dolazi u obzir tek sad kad je njena ćerka Jelena odrasla i ima svoju decu. "Bila sam prevashodno majka pa sve drugo. Imala sam čak jednom zakazanu svadbu, čak i datum venčanja, ali sam odustala zbog ćerke", ispričala je za "HRT".

Zato joj je život sad ispunjen. "Sad kad vidim pun sto, kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, što čovek više može da poželi osim zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pesmi i svojoj porodici je moja najveća i jedina želja", kaže popularna pevačica. Njen izgled dokazuje vitalnost o kojoj govori - pogledajte je samo u galeriji slika!

Screenshot / Instagram / neda.ukraden, LepaiSrecna Vitalna u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna