Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska nedavno su saopštili da je na njihov deset godina dug brak stavljena tačka, a javnosti su se obratili zajednčkim saopštenjem.

"Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi", naveo je bivši par u saopštenju i istakao da se ovim povodom više neće oglašavati. Danijela je nakon razvoda utehu pronašla u druženju sa prijateljima i putovanjima, a Ognjen se prvi put nakon razvoda pojavio na rođendanu koleginice Ane Radulović.

 Danijela i Ognjen ne žele da govore o razvodu, ali komšije su imale što šta da kažu o bivšem paru.

"Nadala sam se da je samo trač, ali kada sam videla da su potvrdili bilo mi je jako žao. Nakako su od mnogih parova na estradi odvali utisak skladnosti i zbog toga mi je krivo. Viđala sam ih oboje u kraju. Pojedinačno su mi bili dragi, pristojni, kulturni. Retko sam ih viđala zajedno jer su verovatno naizmenično bili kod kuće i tako se usklađivali sa poslovnim obavezama", rekla je jedna komšinica za "Blic" i dodala da su bili prelep par.

"Danijela je prelepa žena i zrači gde god da se pojavi, tako je bilo i u parkiću kada je vidite bez šminke i u trenerci. Sa druge strane Ognjen je šmeker i ima harizmu. Bili su lep par", rekla je ona, a ni ostali susedi nisu slutili rastanak ovog bračnog para.

Danijela Dimitrovska blista nakon razvoda
ATA / Antonio Ahel 

"Viđala sam ih u obližnjem restoranu kada dođu da večeraju i sve je delovalo okej. Iznenadila sam se. Ali to je život i ljudi krenu svako svojim putem bez teških reči i uvreda. Oni deluju kao jedan od takvih parova koji je seo i odlučio da više ne mogu zajedno, civilizovano", istakla je komšinica koja živi u kući pored zgrade bivših partnera.

Mnogi misle da će u stanu u kom su do skoro živeli zajedno ostati Danijela, ali su istakli da su ih u poslednje vreme retko viđali zajedno.

"Ima sigurno mesec dana da nisam video ni jedno, ni drugo. Inače ih retko srećem, Ognjena uglavnom popodne jer radi uveče. Nasmejan je i javi se uvek, nekada ga mi ovde penzioneri pitamo za goste u 'Amidži šou', pa komentarišemo i dajemo predloge ko da dođe u goste. On to sve s osmehom prihvati iako zna da smo mi dokoni i tako smišljamo iz dosade, kaže jedan stariji gospodin, koji lepo mišljenje ima i o Danijeli i tvrdi da je ona uvek nasmejana.

Pogledajte još fotografija Danijele i Ognjena u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna