Verica Rakočević kaže da je za njen mladalački duh, ali i izgled, zaslužno to što je oduvek bila avanturista. Ipak, smatra da ju je to u nekim situacijama i koštalo, i to baš kada je reč o njenim bivšim muževima koji sa tim nisu mogli da se nose.

"Od rođenja sam avanturista, monotoniju i jednoličnost nikada nisam podnosila. Verovatno me je takav karakter i koštao propalih brakova, ali to sam ja", rekla je modna kreatorka za magazin "Story".

Mnogo puta bila je na meti negativnih komentara, a glavni razlog je, kako smatra, to što nikada nije krila svoju sreću.

"Sreća je najveći uspeh, samo što ljudi imaju različitu percepciju sreće. Šta se prašta u Srbiji ili ne prestalo je da me interesuje, bavim se lepšim i pametnijim stvarima", iskrena je Verica.

verica rakocevic i veljko kuzmancevic
ATA / Antonio Ahel 

Da nije počela da se bavi modom, njeno životno opredeljenje bi bila neka vrsta umetnosti.

"Da nisam dizajner, bila bih pisac. Volela bih i da znam da slikam, možda i znam, ali sam toliko posvećena ovom poslu da nisam nalazila prostor i vreme da pokušam. Imam snažan osećaj da bi duboke emocije koje retko ko zna umela da iskažem kičicom", otkrila je Verica za pomenuti magazin.

Pre nego što se udala za sadašnjeg supruga Veljka, Verica je imala dva braka u kojima je dobila troje dece - ćerke Elenu i Milenu i sina Miodraga.

Fotografije Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, bez obzira na veliku razliku u godinama, nikada nisu posumnjali u svoju odluku da se venčaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna