Porodica Rokvić prošla je kroz bolan i težak period. Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra 2021. godine nakon teške borbe sa rakom pankreasa. U poslednjim danima najveću utehu pružali su mu najbliži, supruga Slavica, sinovi Nikola, Marko i Dario i njihova deca. Marinko je obožavao svojih petoro unučadi.  Zato bi sada bi posebno ponosan jer u porodicu stiže pojačanje. 

Pevač Marko Rokvić i njegova supruga Sara Oster pre sedam godina postali su roditelji dečaka Despota, a ponosna mama je objavila da će se uskoro porodici pridružiti još jedan član.

Sara je na svom Instagram podelila prelepe vesti, a čestitke se samo nižu.

“Kao jek truba, kao odjek u klisuri, kao pljesak tapšanja, kao šum vodopada, kao vatromet u crnoj noći, kao široki vetar, kao zanosni uzdah kad se gubi zdrav razum...I kao plan zvezda padalica da poljube moj stomak pre par meseci i prošire nam srce za broj”, napisala je lepa trudnica uz slike, a da li će Despot dobiti brata ili sestru, ostaje da vidimo.

Nakon što je pevač preminuo Sara je objavila njihovu nikad viđenu zajedničku fotografiju i otkrila kako je od Marinka mnogo naučila otkako je postala deo porodice.

"U njegovu kuću ušla sam kada mi je bilo 16 godina. Narednih 17, od njega sam doživela samo ljubav i poštovanje, bez ijednog jedinog izuzetka. Stub naše porodice uvek je bio podrška, pomoć i vetar u leđa. Veliki učitelj kako treba ići kroz život. Mnogo sam naučila. Kako treba poštovati druge, pomagati onima kojima je potrebno, a pre svega vrlo voditi računa i o sebi. Kako treba raditi ono što voliš, biti uporan, imati samopouzdanja, truditi se, izgarati za svoju strast, ali nenametljivo i na svoj način. Tražiti kvalitet, i ne pristajati na manje, uvek oprostiti i biti čovek koji svima otvara svoja vrata i ruke. Kako uvek imati na umu da je porodica najvažnija i držati je se čvrsto. Kako biti hrabar, snažan umom, veliki optimista, dostojanstven, čist u duši i podignute glave", napisala je Sara tada i istakla da će Marinko zauvek živeti u njihovim srcima.

Nikada se nismo rastali, a da mi nije uz poljubac izgovorio uvek jednu te istu rečenicu: “Ćao Sarka, ćao dušo moja!”. Poslednji put to nije učinio, ali rekla sam ja, sa pogledom na oblake: 'Ćao deda, ćao dušo naša. Nigde Vi ne idete, zauvek pevate u srcima našim.', završila je Sara.

Pogledajte još fotografija Marinka Rokvića u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marinko Rokvić preminuo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna