Nedavno je obeležen šestomesečni pomen Marinku Rokviću, a njegova supruga Slavica se svakog dana trudi da nađe utehu u svojoj porodici. Kako je nedavno napisala na svom Instagram profilu, "ljubav, mašta i jaka porodica pobeđuju nepobedivo".

Zato se predala aktivnostima sa svojim unučićima: Despot je Markov sin, a Leona i Simeon Nikolina deca. Slavica ne krije da priželjkuje još jednog naslednika, pa je tako nedavno snaji Sari čestitala rođendan i poželela da Despot dobije brata ili sestru.

Dečica uživaju kod bake u porodičnoj kući u Košutnjaku, a sada je Slavica pokazala i kako se Leona i ona zabavljaju praveći lutku u obliku flaminga. Ovo je, kako kaže, i za nju prava terapija.

"Kad ljubav poteče venama. Kad mi se ozare obrazi od njihovih zagrljaja, poljubaca, nestašluka, ideja i priče. Kad ranjeno srce počne da preskače, a toplina njihove ljubavi poput najboljeg leka protiv aritmije dovodi stanje organizma u balans. Vreme provedeno sa njima moja najbolja terapija.

Onog trena kad nam se pogledi sretnu odmah se rađaju ideje, mašta uradi svoje i čarolija se širi i stvara najlepša timska dela. Despot je otišao na more i strogo zabranio da ne smemo ništa da pravimo bez njega. A mi obećali pa prekršili. Tako se iznedrio i naš čupavi, pernati flamingo zvani Flamingos. Tiho u ilegali radimo i ćutimo. A vi, pravite se da ste neupućeni i ne odajte nas", napisala je šaljivo Slavica, koja se trudi da deca ne osete njenu tugu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna