Boba Živojinović još prima čestitke za svoj 59. rođendan, a najslađe je dobio od supruge Lepe Brenekoja je objavila slike kakve dosad nismo imali prilike da vidimo. U nizu storija, popularna pevačica je objavila i mnoštvo zajedničkih fotki. Među njima je ona na kojoj leže zagrljeni i golišavi, što je za mnoge predstavljalo iznenađenje.

Brena i Boba uživaju na luksuznoj jahti, odakle pevačica često odlazi na nastupe, jer je i ovo leto delom posvetila turneji. Njenom mužu to ne smeta previše, budući da je više puta naglasio da se ostvario i kao teniser, ali i kao muž i roditelj. "Mi se šalimo kako sam ja samo muž Lepe Brene, ali iza toga stoji Boba Živojinović, sa imenom, prezimenom, finansijama, edukacijama, poslom... I to jeste, mi jesmo porodica.

Moji prijatelji znaju o čemu pričam, ostalo nije za javnost niti imam neke ambicije da se bavim javnim poslom. Sve što sam radio radio sam po intuiciji i pravio mojim parama", rekao je jednom prilikom za Hello!.

lepa brena i boba zivojinovic.jpg
Instagram / lepabrenaa 

Boba je mladost posvetio tenisu i ostvario ogroman uspeh. Bio je jedan od najboljih tenisera Evrope, a onda je, početkom 1992. godine, povredio kičmu tokom Dejvis kupa, zbog čega je odlučio da prekine sa profesionalnom sportom. Ljubav sa Brenom je doprinela da ovu odluku donese s lakoćom, jer se posle toga posvetio biznisu.

"Osnovao sam 'Grand' produkciju za dve nedelje, ali sam tada već imao bazu, sa novcem koji sam zaradio. Nakon par meseci izgoreo nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao napravićemo još bolji i veći, što se i dogodilo. Moram da odam priznanje Saši on je napravio medijski sjajnu stvar", ispričao je jednom prilikom Boba. 

Gostujući u emisiji Pain&Gain, Boba je ilustrovao uspeh i ovim rečima: "Sad živimo u kući od hiljadu kvadrata, a počeli smo u 60."

Lepa Brena instagram/lepabrenaa

Lepa Brena je mnogo puta isticala da je Boba njena glava podrška i da stoji iza svega što su uspeli da naprave u Grandu. Sada mu je brojnim čestitkama samo još jednom odala priznanje i izrazila ljubav i poštovanje posle trideset godina braka! Zavirite u galeriju njihovih zajedničkih slika!

Instagram / lepabrenaa Boba proslavio 59. rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna