Nove poruke Nikoline Pišek pokazuju da je bivša voditeljka spremna da krene dalje, a da je do te slobode došla upravo zahvaljujući otvaranju u bolu i tuzi.

"Na istoku postoji tradicija poznata kao kintsukuroi. Praksa je popravljanja slomljene keramike lakom sa prahom zlata i srebra i drugi plemenitim metalima. Namenjen je simboliziranju da stvari mogu biti lepše zbog toga što su slomljene. Pukotine nas čine jačima. I boljim ljudima... ", poručuje Nikolina.

Ona se i osvrnula na svoje tugovanje nakon što je njen suprug, Vidoje Ristović, nedavno preminuo u 44. godini života.

nikolina pisek 1.jpg
Instagram / nikolina_pisek 

"Moja poruka svima koji su zaglavili u boli i tuzi kao što sam bila ja. Ne bojte se, jer kada se bojite, zatvorite se", napisala je Pišek na storiju svoga Instagram profila.

A kada otvorite srce i um, ono što se vraća iz univerzuma čista je ljubav i radost. i počnete da shvatate da su vaši najmiliji još uvek s vama. Nema krivice, osuda, besa, samo čista i bezuslovna ljubav. A to vam daje slobodu da nastavite dalje…, zaključila je.

Na svom Instagramu objavila je i video kako se vozi brodom uz opis ‘Ne mogu promeniti smer vetra, ali mogu prilagoditi svoja jedra da uvek stignem do odredišta. Anđeli nek‘ te čuvaju kada vrijeme oboli. Da li čovek sve, baš sve, na kraju preboli...?’.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna