Ljuba Perućica je objavio novi spot, a glavnu ulogu igra njegova žena Katarina Kolozeus. Budući da je naslov pesme "Erotična", i sama radnja je u skladu s tim, pa ima dosta golišavih scena i prikaza intime bračnog para.

Kadrovi u kojima se vidi Katarina, inače bivša voditeljka, na momente samo umotana delimično u čaršav pobudili su dosta komentara  na društvenim mrežama.

Na pitanje da li strahuje od oprečnih komentara javnosti, Katarina kaže: "Iskreno, nisam imala nikakav strah, šta više, briga me je šta bilo ko misli.

Jedino mi je bitno mišljenje naše porodice. Naravno da me je bilo sramota zbog njih i nisam želela da budem pored njih kada su gledali spot, ali i to smo preživeli, spot ima malo nevaljalih scena, ali ako ćemo iskreno, nije to ništa novo, nismo ni prvi ni poslednji koji su snimili tako nešto.

Po njenim rečima, jedina razlika je što su ona i Ljuba supružnici i što je ona u spotu, a ne neka manekenka.

ljuba perucica katarina kolozeus
Youtube / Ljuba Perućica 

"Sad kada je pesma ugledala svetlost dana mnogi kažu da je sramota da iznose svoje intimne trenutke, pa se ja samo pitam da li bi bilo u redu da je umesto mene bila neka druga devojka? To onda ne bi bila sramota? I da li ti ljudi misle da bi mi stvarno otkrili kako izgleda naša intima? Ovo su kadrovi za potrebe spota, naša intima je puno zanimljivija od ovoga".

Priznaje da je razmišljala da li da snimaju te scene.

"Opet ponavljam samo zbog naše porodice. Sve ovo je bilo neplanirano, spremali smo se za more i Ljuba je predložio da iskoristimo putovanje i snimimo video. Svako može da komentariše i misli šta god poželi, to mi uopšte ne smeta."

Zavirite i vi u kadrove kontroverznog spota.

Youtube / Ljuba Perućica Golišave scene izazvale komentare!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna