Danijela Martinović je opet tema mnogih medija, jer se pojavila u beloj haljini skrojenoj poput venčanice. Pevačica je sama dala predloge za dizajn ove toalete, osmišljene za nastup na Splitskom festivalu.

Svi su pokušavali da, na osnovu njenog držanja i ponašanja, otkriju da li je ipak srećna nakon svega što se dešavalo sa Petrom Grašom. Upitan je bio čak i njen odnos sa porodicom Rađa, jer je Dino bio kum na venčanju Graša i Hane Huljić. I ne samo to. Bivši košarkaš je prvi dao odgovor na pitanje - ko je koga ostavio - da li Danijela Petra ili on nju.

Prema rečima Rađe, neprilično je bilo što su mnogi žalili Danijelu zbog Grašove svadbe, budući da je pevačica ostavila njega!

Zato su sinoć na festivalu mnogi gledali kako će proći njen susret sa porodicom Rađa. Danijela je bila nasmejana i delovala dobro raspoložena, a kad je videla Roka Rađu, mladog momka kojem je kumovala, pala mu je u srdačan zagrljaj.

Svi su to protumačili kao siguran znak da je bar sa Viktorijom i decom ostala u dobrim odnosima, uprkos Dinovim izjavama. Kako je izgledala njena bela haljina nalik venčanici, pogledajte u video klipu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna