Nagradni konkurs „Napravi kobasicu po svom ukusu“ kompanije Neoplanta za kratko vreme iznedrio je veliki broj virtuelnih kulinara.

Pored ljubavi prema hrani, tvorci ovog fenomenalnog projekta su kod najvećih kulinara želeli da „prodrmaju“ kreativnost i maštu prilikom sastavljanja recepata, a sve to na osnovu mogućnosti koje su im ponudili u ovom nagradnom konkursu. Svi zainteresovani su bili u prilici da na virtuelan način osmisle svoj idealni recept ovog delikatesa.

Mogli su da izaberu veličinu proizvoda i vrstu mesa od kog će biti napravljen, kao i da svoj recept obogate drugim dodacima i začinima, što bi ih dovelo do finalnog recepta.

1657804018314.jpg
Promo 

Zamislite kobasicu koja se sastoji od kombinacije svinjskog i goveđeg mesa, ljute i slatke paprike, bibera, belog luka i posebnog, ne tako uobičajenog dodatka – sira. Zvuči zanimljivo i ukusno, a to će svakako proceniti tehnolozi kompanije Neoplanta koji će ovu kobasicu i napraviti, a sve zahvaljujući Borjanu Stojanoviću, koji je na društvenim mrežama naišao na nagradni konkurs, na osnovu svoje mašte i nekoliko klikova napravio idealni recept za kobasicu, pa zatim i odneo pobedu.

U konkurenciji od više od 2500 predloga, koliko je stiglo na adresu kompanije, Borjanova „Panonska kobasica“ je bila najbolja u svim parametrima koji su se ocenjivali - naziv, priča o proizvodu i receptura, pa je samim tim vrlo zasluženo odneo prvu nagradu – vaučer za vikend za dvoje na Salašu 137, paket Neoplantinih proizvoda, posetu kompaniji Neoplanta, ali i ono najvažnije – pravljenje pobedničke kobasice specijalno za njega.

Da su različiti recepti učesnika bili i više nego odlični govori i činjenica da je u nagradnom konkursu nagrađen još 21 dobitnik. Njih troje za svoje gurmanske ideje je osvojilo Capriolo bicikl, pet učesnika će uživati u Neoplanta Delikates proizvodima, dok će drvenu roto dasku za serviranje Neoplantinih specijaliteta dobiti 10 učesnika, a sve dobitnike i njihove recepte možete pronaći na linku.