Sloba Vasić već neko vreme muku muči sa viškom kilograma, pa se zbog toga odlučio i za operaciju želuca. Međutim, nije zadovoljan efektima i objašnjava da kod njega nije dala odgovarajuće rezultate.

"Nisam se odlučio za operaciju skraćivanja želuca, jer se u toj intervenciji - kako su meni objasnili - ukloni i do dve trećine tog organa", objašnjava Sloba za TV Kurir. "Meni je ugrađen balon koji treba da popuni deo želuca, tako da se samo u ostatku smešta hrana. Međutim, problem je što je moj želudac elastičan. Hteo bih da naglasim da nisam nezadovoljan samom intervencijom ni klinikom, već moj organizam nije reagovao kako sam ja očekivao."

Mladi pevač se operaciji želuca podvrgao početkom februara, a već sredinom marta je izjavio kako je lakši za 7 kilograma. Ipak, već tada se nadao da će mršavljenje ići brže. Koliko je tačno planirao da oslabi nije otkrivao, ali je ranije objasnio kako su njegovi problemi sa gojaznošću počeli kad je prestao da puši.

Tada se, za samo mesec i po dana, ugojio 25 kilograma. Uz pojačan apetit i sklonost ka gurmanlucima, ukupno je imao višak od 45 kilograma. Međutim, operacija nije dala brze rezultate.

"Nije to kod mene kao kod Darka Lazića", objasnio je tada. "Njegova operacija je bila mnogo ozbiljnija, a i mršavio je brže."

sloba vasic
Instagram / slobavasic_official 

Kako mu je objašnjeno, potrebno je da prođe šest meseci do godinu dana da bi se postigli puni efekti ove intervencije. Međutim, najveći gubitak kilograma se očekuje u prva tri meseca, a Sloba nije baš zadovoljan svojim iskustvom. 

Ipak, lekari ovaj zahvat preporučuju, jer se obavlja za samo 10 do 15 minuta, a sam balon je potpuno bezbedan. 

Ako je suditi prema slikama sa Slobinog Instagrama, on se posvetio i redovnim treninzima pa se ipak vidi da je doterao liniju. Za zdrave obroke i podsticaj da ipak jede što manje zaslužna je supruga Jelena, a kako u braku uživa ovaj mladi par, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / lela_misslela Pevač se podvrgao operaciji želuca, žena Jelena pruža podršku u borbi protiv gojaznosti!

Izvor: Lepa&Srećna