Manekenka i poznati TV voditelj u javnosti nisu mnogo govorili o svom braku, želeći da sačuvaju privatnost, a mnogi su ih smatrali jednim od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Zbog toga je vest o razvodu bila pravo iznenađenje, a Danijela i Ognjen Amidžić su kratko poručili da razlog nije treća osoba i da će zbog sina Matije ostati u prijateljskim odnosima.

U jednoj od retkih prilika kada je govorila o odnosu sa Ognjenom, lepa manekenka istakla je da je ona u njihovoj kući vodila glavnu reč.

"Mi smo zajedno 10 godina, imamo dete, i vidi se kroz funkcionisanje da li postoji emocija, a ne samo u rečima. Ja sam gospodarica u našem braku, on je to potvrdio. Matija i on se šale za to, jer me pitaju za sve, kao u hotelu", izjavila je Danijela jednom prilikom u emisiji "Magazin IN".

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska
ATA / Antonio Ahel 

Ognjen Amidžić svojevremeno je otkrio zbog čega nikada nije delio porodične fotografije na društvenim mrežama.

"Nikada na svom Instagramu nisam imao svoju ili porodičnu fotografiju. Danijela i ja smo imali zajednički profil, onda smo to podelili, ona ga koristi u svrhe posla. Moj nalog je nastao iz kompletnog zezanja i konceptualni je, i eto to su jedini razlozi. Ne volim da se ti neki porodični momenti sreće i svega mnogo kače na društvene mreže", iskren je bio Ognjen pre nekoliko godina.

Danijela i Ognjen Amidžić su se, podsetimo, venčali u maju 2012. godine u jednom restoranu u Zemunu, a verili su se godinu dana ranije u Turskoj.

Godine 2013. dobili su sina Matiju, za kog je Ognjen svojevremeno rekao da više liči na majku.

Još njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Danijela i Ognjen Amidžić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna