Duško Tošić retko daje izjave za medije, pa se mnoge stvari u vezi s njegovim životom samo nagađaju. Retkost je da jedan uspešan sportista, a do skoro i suprug najintrigantnije dame s naše javne scene, toliko bude nedostupan za javnost kao fudbalski as.

On je od ovog pravila odstupio samo jednom - kada su mediji bili prepljavljeni naslovima o porodičnom nasilju koje se, kako se navodilo, dogodilo u porodičnom domu na Dedinju u kom je živeo sa suprugom. Inače, nikada sa njegove strane nema ni zvanične potvrde ni demantija, koja god tema da je u pitanju. 

Poneka informacija dospe do medija preko ljudi iz njegovog bliskog okruženja ili se konstruišu priče na osnovu nekog njegovog gesta, ali to da je njegov brak sa Jelenom Karleušom gotov je potvrđeno, pa više nema mesta spekulacijama.

Duško je, ipak, ostao pri stavu da ne želi da komentariše razvod.

"Pozdrav. Ne dajem izjave. Hvala",  odgovorio je za "Blic" Tošić na pitanje o razvodu.

Da podsetimo, Jelena Karleuša se juče oglasila na društvenoj mreži Instagram i obavestila javnost da su njen suprug i ona stavili tačku na brak koji je trajao 14 godina i iz kojeg imaju dve ćerke, Atinu i Niku.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni", stoji u njenoj objavi, a kako ona izgleda dan nakon što je objavila da se razvodi pogledajte u galeriji ispod.

Kurir Prve fotografije Jelene Karleuše nakon razvoda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna