Lena Kovačević smatra da je fizički privlačnim ženama teže da se na početku karijere dokažu i pokažu da poseduju i sve druge kvalitete osim izgleda.

"Lepa žena ima manje šanse da bude ozbiljno shvaćena, barem na početku. Nemoguće da je lepa i da je još, recimo, i talentovana ili da je supermama ili pravi prijatelj, nešto mora lepoj ženi da se zameri. To sam videla i posmatrajući druge žene, kako ih svet odmerava i koje sve predrasude postoje", rekla je džez pevačica za "Story".

Lena Kovačević o predrasudama
LepaiSrecna 

Ona je već godinama u srećnom braku sa suprugom Veljkom, sa kojim je dobila dva sina, Vuka i Teodora. Upravo je majčinstvo iskustvo koje ju je najviše promenilo i uticalo na njenu zrelost.

"Svakako da rođenje dece izdvajam kao posebnu životnu lekciju, ali i to burgijanje po duši i umu kada snimamo i radimo. Ova naša profesija izaziva čačkanje emocija bez prestanka i kada se ta nit postigne, čovek ne ostaje isti, postaje ranjiviji i jači istovremeno", priznala je pevačica i dodala da su je životna iskušenja zauvek promenila.

Lena Kovačević o predrasudama
Irina Duplevskaja 

Lena je nedavno govorila i o tome da su porodica i prijatelji njeno najveće utočište, te da razgovorom sa njima uspeva da prebrodi svaki težak trenutak, kao i da sinove uči da budu otvoreni i iskreni.

"Sa prijateljima i porodicom i te kako pričam o svemu, i decu učim da budu otvoreni i da kažu šta osećaju, da razumeju svoja osećanja. Uvek sam se trudila da kad uđem u prostoriju unesem pozitivnu energiju, to se čita nekada kao da ste neka mirna i savršeno iskontrolisana osoba, a zapravo samo mislim da je svakome dovoljan sopstveni problem. Ljudima oko sebe volim da unesem svetlo u život koliko god mogu, i to mi pomaže da i sama pronađem svetlo u sopstvenim iskušenjima", rekla je pevačica nedavno za "Blic".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna