Suzana kaže da se njene naslednice i suprug odlično slažu, te da joj je veoma drago zbog toga, jer svi uživaju kao prava skladna porodica.

"Ovo je moje parče raja. Tu sam sa ćerkama, njihovom drugaricom i mojom sestrom od ujaka. Baš smo jedna složna družina! Simeon se odlično slaže sa mojim ćerkama, što mi je veoma bitno, ali je i veliki autoritet. Često provodimo odmor zajedno, ali ovoga puta će za njega letovanje početi tek u avgustu", rekla je ona za "Story".

U Grčkoj često sreće naše ljude, pa je ispričala jednu zanimljivu situaciju koja joj se dogodila baš tog dana.

"Kada sam u Grčkoj često srećem naše ljude i uvek im se obradujem. Danas se zaustavlja automobil sa našom registracijom i čovek me pita za put do neke plaže. Malo smo proćaskali i ja im pokažem gde da skrenu, a mlad čovek za volanom gleda me i kaže "Vi ste meni nešto poznati, ličite mi na nekoga", a ja mu odgovorim šeretski "Na Suzanu Mančić!", a on će meni na to "Ne, vi ste Neda Ukraden"", ispričala je voditeljka kroz smeh.

suzana mancic stan dragana udovicic dnevna soba.jpg
Kurir / Dragana Udovičić 

Suzana i na odmoru redovno kuva, kako bi njena porodica imala sveže obroke.

"Pa zna se da sam ja glavna kuvarica tokom leta! Ne ide mi se baš svaki dan na plažu, tako da volim da ih iznenadim ručkom kada se vrate sa kupanja. Rerna nam je stalno uključena s obzirom na to da je moja sestra specijalista za kolače. Teško je odoleti dobrom zalogaju i vratiti se u Beograd sa vitkom figurom. Život nije bajka", našalila se ona za pomenuti magazin.

Neke od fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Suzana Mancic Voditeljka nekoliko dana provela u Italiji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna