Da život ide dalje i nakon kraja braka, dokazuje i Jelena Karleuša, koja se nakon objave da se razvodi vratila svakodnevnim obavezama. Vila na Dedinju u koju se preseljave sa ćerkama Nikom i Atinom se renovira, a pevačica je tu kako bi dogovorilo sve sa majstorima.

Oko organizacije joj pomaže njena tetka Danijela, koja joj je i najveći oslonac nakon smrti majke Divne.

Fotografi su Jelenu uslikali kako svojim luksuznim džipom pristiže u dvorište vile, a nije moglo proći neprimećeno da je na sebi imala trendi "Versaće" mantil i naočare za sunce. 

Kurir Prve fotografije Jelene Karleuše nakon razvoda

Vest da su Jelene i Duško rešili da okončaju brak iznenadila je mnoge, a posebno jer se činilo da je poznati par uspeo da prebrodi brojne trzavice. Oni koji ih poznaju tvrde da u poslednje vreme nikako nisu uspevali da nađu zajednički jezik i da su zato rešili da okončaju brak, što je Jelena i potvrdila

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu", počela je Jelena svoje obraćanje.

Jelena Karleuša i Duško Tošić
ATA / Antonio Ahel 

"U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje", napisala je ona i dodala da je starateljstvo nad decom pripalo njoj.

"Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni", napisala je na kraju Jelena Karleuša., dok se Duška na ovu temu nije oglašavao.

Da je mirno prihvatila kraj braka, svedoči i činjenica da je samo dan nakon što je se javnosti obratila zvaničnim saopštenjem sa obožavaocima  na Instagramu podelila kako izgleda njen novi garderober. Moda u životu poznate pevačice, uvek zauzima posebno mesto, pa i onda kada joj se život ruši. 

Jelena i Duško venčali su se 2008. godine, a neke od njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna