Miša Grof poslednjih dana gotovo svakodnevno se oglašavao u medijima, te optužio snaju Nikolinu Pišek da je kriva za smrt njegovog sina Vidoja, koji je preminuo 8. maja ove godine.

Nikolina je bila nešto suzdržanija kada je reč o oglašavanju u javnosti, ali je najavila tužbu protiv svekra, a sada se obratila i putem društvenih mreža.

"Inboks mi je pun poruka žena koje se nalaze u sličnoj situaciji. Ne desetine, nego stotine njih. Može li se ovo sve pripisati bolu u tolikoj meri da izgubiš razum, pa ti je lakše da nađeš imaginarnog krivca, nego da se suočiš sa sopstvenom patnjom i demonima. Ne znam, znam samo da ja moram da sačuvam sopstveno zdravlje, razum i nevino dete o kojem se očigledno ne razmišlja", napisala je na svom Instagram profilu Nikolina, koja je sa Vidojem dobila ćerku Unu Sofiju, dok iz prvog braka ima i stariju naslednicu Hanu. 

Nikolina Pišek i Miša Grof na sahrani Vidoja Ristovića
ATA / Antonio Ahel 

Podsetimo, Miša Grof, kako kaže, za svoje tvrdnje ima dokaze u vidu dnevnika koje je pokojni Vidoje godinama vodio.

"Tvrdim da mi je ta žena ubila dete. Isključivo zbog njenih hirova on je umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava da dođe do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone, kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gde nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga može ozbiljna knjiga da se napravi, ali ne planiram još da objavim te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, suviše je rano", rekao je pre nekoliko dana Vidojev otac i istakao da ima poruke koje su se nalazile u sinovljevom telefonu.

"Ona umire za tim dnevnicima, sve bi dala da ih uzme. Imam dnevnike stare devet godina, sve je zapisano. Vodio je dnevnik redovno, imam sve njegove rukopise do 7. maja. Poslednji put ga je pisao maltene pre nego što je umro. Imam njegove transkripte u telefonima. Ostale su sve njihove prepiske, iz njegovog telefona je izvađeno 850, uglavnom njenih poruka", rekao je za "Alo!" Viktor na čije optužbe je Nikolina odlučila da odgovori tužbom.

Muž Nikole Pišek se požalio prijatelju
ATA Images/ Stefan Tomašević 

"Moji advokati će se uskoro svima obratiti, i to sa dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnela u odnosu na ovo što poslednjih nedelja doživljavam od svog svekra. Ne smem ni da napišem šta bi Vidoje uradio kada bi video postupke svog oca. Ali istina će na kraju izaći na videlo i sve će se saznati", rekla je voditeljka kojoj su podršku pružili brojni prijatelji i javne ličnosti.

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu.

Fotografije Nikoline Pišek nastale nakon smrti muža pogledajte u galeriji ispod.

Amir Hamzagic/ATAImages, ATA / Antonio Ahel Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna