I u nedostatku slobodnog vremena, Sofija Juričan pronalazi načine da se bavi fizičkom aktivnošću, tako što redovno vozi bicikl, kojim odlazi na snimanja.

"Snimanja nekad traju i po 13 sati, radila sam celog proleća i uskoro završavam sa snimanjima. Pozorišna sezona je u Ateljeu 212 gotova, tako da ću imati mnogo više slobodnog vremena. Ali ovo malo vremena što sada imam - volim da iskoristim za vožnju bicikla kojim idem čak i na snimanja", otkrila je glumica za "Danas".

Kada nema mnogo poslovnih obaveza, Sofija je vrlo posvećena i vežbanju.

"Kada nemam obaveze, volim da kuvam, da čitam, šetam psa… I redovno vežbam, tri puta nedeljno idem na "body art" vežbe. To je moje otkriće od pre 5, 6­ godina, koje mi je promenilo i život i telo", rekla je ona.

Na Sofijinom meniju su uglavnom kuvana jela, koja sama sprema, budući da uživa da provodi vreme u kuhinji.

"Spremam kuću, volim da kuvam. Dve godine nisam kupila hleb, jer stalno mesim. Sa psom idem u šetnju, vikendom smo često na Adi. Uživam da igram jamb i društvene igre, uz dobru hranu i vino. Volim da pobedim, ne sedam za sto ako neću pobediti. Sad sam malo sazrela, pa se ne nerviram kao ranije. Volim da stvari uspeju, mnogo se trudim oko svega", iskrena je bila glumica nedavno za "Kurir".

Još fotografija Sofije Juričan pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/sofijajurican Sofija Juričan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna