Prošlog vikenda završena je 15. sezona "Zvezda Granda", a već u septembru popularni muzički šou nastavlja sa emitovanjem.

Međutim, Zorica kaže da je za sada niko nije zvao da se vrati u žiri koji čine Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Viki Miljković, Marija Šerifović, Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac, iako se o tome u više navrata spekulisalo.

"Mene niko nije pozvao. Vi to sada provocirate. Kruže neproverene informacije. Oni imaju savršenu ekipu, koja se toliko uigrala da kada bih ja došla, to bi bio tektonski poremećaj i to ne bi bilo dobro. Ja bih imala odmah petoro njih protiv sebe. I to bi bio takav poremećaj, da ne bi bilo dobro. Verovatno su članovi žirija rekli: 'Jeste li vi ludi da dovedete nju?'", kroz smeh je rekla Zorica za "Alo".

Iako je nepisano pravilo da se dame spremaju za izlazak iz kuće duže od muškaraca, Zorica kaže da to u njenom domu nije slučaj, i da je ona ta koja obično čeka svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

zorica brunclik i kemis
Youtube / RTS 

"Otkriću vam tajnu. Ja Kemiša čitavog života čekam. On počne na vreme da se sprema, odabere sve šta će da obuče i uvek kasni. Uvek mu kažem 'spremi stvari', a on kao i svaka Vaga koja je neodlučna, uveče sve spremi, odeću, i vidiš sutradan se u garderoberu nešto čuje: 'Nisam danas raspoložen za ovu boju'. I to je tako čitavog života", ispričala je Zorica za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna