Prošlo je više od 40 dana otkako je istoričar umetnosti Vidoje Ristović iznenada preminuo, a Nikolina Pišek najveću utehu pronalazi u ćerkama - Hani, starijoj naslednici koju ima iz prvog braka, i Uni Sofiji, koju je dobila u braku sa Ristovićem.

Ovog puta, Uni Sofiji je posvetila emotivnu poruku, uz fotografiju na kojoj se drže za ruke.

"Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ da shvataš konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova lepota - dan po dan, male pobede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se popeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak", piše u voditeljkinoj objavi.

Nikolina Pišek
Instagram/Nikolina Pisek 

Nikolina Pišek sa sebe ne skida crninu, te je i ovog puta nosila crnu majicu i pantalone, dok se zbog ćerki trudi da bude jaka i da na licu ponovo ima osmeh.

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a Nikolina Pišek je nakon sahrane istakla da se najteže nosi sa tim što je njena naslednica izgubila oca.

"Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada apsolutno nebitno", poručila je tada voditeljka za "Story".

Ristović je rođen 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, dok je sa drugom suprugom Nikolinom dobio ćerku Unu Sofiju.

Fotografije Nikoline Pišek koje su nastale nakon smrti njenog supruga pogledajte u galeriji ispod.

Amir Hamzagic/ATAImages, ATA / Antonio Ahel Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna