Aleksandra Jeftanović i njen sadašnji suprug vezu su otpočeli 2010. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Aleksandra je u tom trenutku već neko vreme bila sama, nakon što se razvela od prvog muža, rukometaša Ognjena Kajganića, a Aleksandar je prethodno bio u ljubavi sa manekenkom Jelenom Stožinić.

Nakon tri godine veze, Aleksandra i Saša verili su se na Karibima, ali su planove za venčanje odložili zbog voditeljkine trudnoće.

Atraktivna crnka početkom 2015. godine rodila je ćerku Anu, a godinu dana kasnije i sina Aleksu, te je venčanje usledilo nekoliko meseci nakon rođenja sina.

Par je slavlje organizovao u jednom beogradskom restoranu, a prisustvovale su mu brojne ličnosti iz javnog života, koje je svojim glasom uveseljavao Saša Matić. Voditeljka je sudbonosno "da" izgovorila u pantalonama, budući da se nije odlučila za venčanicu, već za nesvakidašnju odevnu kombinaciju.

Prvo dete Aleksandra Jeftanović rodila je u 39. godini, te je jednom prilikom govorila o tome da smatra da se nikada ne bi ostvarila kao majka da nije upoznala Sašu.

"Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom - nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom", rekla je Aleksandra jednom prilikom, gostujući u emisiji "Magazin IN".

Voditeljka svog supruga ne eksponira javno, te vrlo retko na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima se on vidi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna