"Svi kandidati u takmičenju Zvezde Granda priželjkuju Mariju Šerifović za mentora, ali moja želja je bila da radim ili sa Marijom ili sa Violetom", otkrio je Nermin Handžić u emisiji Jutro na TV Prva.

Pobednik ovogodišnje sezone kaže da je posmatrao kako Viki Miljković radi sa kandidatima i da je želeo upravo osobu koja će mu se tako posvetiti. "Moj odnos je uvek i pomalo majčinski", objasnila je pevačica u istoj emisiji. "Borim se za svoje kandidate od samog početka.

Prepoznala sam njegov kvalitet i želela da Saša Popović odluči da upravo sa mnom sarađuje, mada su i Marija i Ceca i Snežana Đurišić dale Nerminu glas i želele da on bude u njihovom timu", kaže Viki.

Posebnu prednost mladom pevaču dala je činjenica da ga je Šaban Šaulić svojevremeno podržao nastupivši s njim u emisiji "Fantastik šou".

"Imao sam deset godina kad sam pevao sa njim, a 11 kad sam se takmičio u šou programu Neki novi klinci", kaže Nermin. "Međutim, tada smo svi ipak bili samo deca, a teret treme je pao na roditelje. Sada je uzbuđenje bilo prejako za sve nas", priznao je pobednik koji kaže da među kolegama nije bilo nimalo zlobe niti sujete i da su se vi podržavali.

Kako je bilo na superfinalu, pogledajte u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel Pobednik Nermin Handžić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna