Malo ko je znao za muke koje je Dragana Mićalović prošla od početka svoje karijere, ali sada je tome kraj. Lepotica je objavila na svom Instagram nalogu da je diplomirala glumu, čime je ispunila svoju veliku želju.

Ona je počela da glumi veoma rano, u tinejdžerskoj seriji "Priđi bliže", a zatim i u ostvarenju po romanu Mir-Jam "Nepobedivo srce".

Uprkos zapaženim ulogama, lepa sestra Slobode Mićalović je dugo bila veoma nesrećna, jer nije uspela da upiše studije glume.

"Ta je Dragana bila nesrećna i tužna i bojala se svega, jer je bila nesigurna... jer je znala da ona nema temelj. I super je to ako si talentovan, ali moraš da imaš osnov, temelj i znanje da bi znao šta radiš. Ja sam sve radila na osećaj", priznala je Mićalovićka u emisiji "Goca Šou".

Ona se prisetila brojnih teških trenutaka kad bi se pojavila na nekom kastingu. "Uđem i vidim da su svi okupljeni u grupicama s kolegama s fakulteta", kaže Dragana. Reakcija prisutnih na njen dolazak je bila takva da je morala da izađe napolje, potraži mesto na kojem će moći da se isplače, a onda se vrati i završi kasting.

"Proplakala sam i jedva čekala da odem", kaže Gaga. Sada su ovi dani iza nje, a na Instagram nalogu joj sada svi čestitaju.

 "I sam Irfan Mensur mi je rekao da mi nikad ne bi dao ulogu Ane Karenjine da nisam upisala glumu", ispričala je Dragana. Za ovu ulogu u predstavi Narodnog pozorišta je dobila i nagradu "Brk Zorana Radmilovića", prvo i dragoceno priznanje. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna