Nikolina Pišek je ostala bez supruga Vidoja Ristovića, a u medijima se već neko vreme objavljuju nagađanja o njegovoj velikoj imovini i eventualnom nasledstvu.

Nekadašnja voditeljka i njen životni saputnik su bili započeli opsežne radove na vili u Hrvatskoj, a sada je Nikolina došla u Beograd radi pomena pokojnom mužu. Sa njom je i njihova ćerkica Una Sofija i, uz zajedničku sliku, udovica je objavila i ovu poruku:

"Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Ćutiš u šoku danima.

Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću.

Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu", napisala je Nikolina, a iz svake reči izbija tuga i bol.

"Obamreš jer tvog oslonca vise nema. Zaspao je i znam za šta mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put.

Posumnjaš u sebe i… onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće", napisala je Nikolina, koju utehu, po svemu sudeći, posle prerane smrti supruga Vidoja Ristovića, nalazi u njihovoj zajedničkoj ćerkici.

Izvor: Lepa&Srećna