Snežana Borjan privlači veliku pažnju slikama na Instagramu, a posebno je atraktivna u kupaćem kostimu na godišnjem odmoru. Uz nove slike sa letovanja, napisala je i ovo:

"Ono sto me previše raduje u mom životu je to što u mojim godinama ne moram da fotošopiram svoje telo i što ljudi koji me sretnu na ulici mi kažu da mnogo lepše izgledam uživo nego na slikama...

Živimo realno a ne instagramski", navodi Snežana, "ima nas koji mnogo manje prikazujemo na Instagramu nego što živimo... to znači da smo istinski srećni."

Međutim, među komentarima pratilaca pojavila se i sledeća primedba: "Da, izgledaš sjajno za svoje godine. Lepa i negovana žena. Ali se vidi da malo uređuješ lice na aplikacijama, no hate (u prevodu, "ovo ne kažem s mržnjom"). A mislim da nema potrebe za tim, jer stvarno si lepa žena", poručila joj je izvesna Natalija.

Ubrzo je dobila i odgovor od Snežane: "Da, potamnim boju i to je sve!" Zavirite u galeriju njenih slika na kraju teksta!

Stručnjaci za Instagram podsećaju da u mnogim aplikacijama za sređivanje slika postoji opcija "beautify" (ulepšaj me), ali je u različitim kulturama podešena da različito radi. Tako, na primer, u Kini žene vole da im koža na licu bude što svetlija. 

Instagram / snezanafi Zgodna plavuša kaže da vitku liniju ima zahvaljujući genetici i treninzima.

Izvor: Lepa&Srećna