Katarina Grujić je još puna utisaka sa svog venčanja na kojem je, kaže, bilo baš sve kako je ona želela. Mladoženja Marko Gobeljić i ona nisu silazili sa podijuma, a i svi gosti su se dobro zabavili do ranih jutarnjih sati.

Svi su, naravno, radoznali i u pogledu poklona, ali Kaća je odlučila da otkrije samo jedan bizaran detalj. "Najčudniji poklon mi je bila prazna koverta", ispričala je pevačica u emisiji AmiG šou. "Ne znam šta je to trebalo da znači."

Ona je, takođe, bila zapanjena brojem koverti koje uopšte nisu bile potpisane. "Nisu u njima bili neki mali iznosi, ne govorimo o hiljadu-dve dinara", kaže Kaća. Da li su gosti zaboravili da se potpišu, da li su imali neku nameru - niko ne zna.

Novopečena mlada je bila oduševljena poklonom Zorice Brunclik i njenog muža Kemiša. "Oni su nam poklonili Versaće šolje za kafu i mnogo nam se dopadaju", kazala je Kaća. Zorica je dodala da iste imaju i njen suprug i ona, kao i da ih koriste svakog dana. Ako vas zanima kako izgledaju šoljice ovog dizajnera, zavirite u galeriju slika!

Promo / Versace Versace

"Imaće razlog svakog dana da nas se seti", nasmešila se Zorica. Kako je bilo kod Kaće na svadbi, pogledajte u galeriji slika!

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna