Zorica Brunclik rođendan će ove godine dočekati na nesvakidašnji način - sa više od 10.000 ljudi, na koncertu koji će veče pre, 28. juna, održati na stadionu Tašmajdan.

"Uzbuđena sam zbog predstojećeg koncerta i što ću na svoj rođendan pevati pred toliko hiljada ljudi, osećam se kao dete kojem se nešto prvi put dešava u životu", iskreno je rekla pevačica za "Alo".

Zorica je zatim na šaljiv način objasnila zbog čega ne očekuje poklone od članova svoje porodice, supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša i dece.

"Kemiš i deca se nisu otvorili i stipse su neopevane. Niko ništa ne priča i ne verujem da će mi neko od njih prirediti neko iznenađenje jer se svako od njih angažovao oko organizacije koncerta", rekla je Zorica Brunclik.

Zorica Brunclik kaže za Kemiša da je stipsa
Instagram / zoricabrunclik_official 

Pevačica je dugi niz godina u srećnom braku sa harmonikašem, sa kojim je dobila ćerku Zlatu, dok je pre udaje za Kemiša imala dva braka, u kojima je dobila troje dece. Muzičar je takođe pre nego što je upoznao Zoricu bio oženjen i ima još dve ćerke.

"Kad sam ga srela nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki. Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu, a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola, a oko njega deset lepotica i ja ih pitam 'šta radite vi sa mojim mužem?'", prisetila se Zorica ranije u emisiji "Iz profila".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna