Nakon što se rastala od partnera s kojim je 2017. godine dobila sina Stefana, Milica Dabović posvetila se odgajanju naslednika i isticala je da ne razmišlja o novoj vezi.

Međutim, kako kaže, sada je spremna da ponovo otvori svoje srce, a smatra i da je Stefanu u životu potrebna očinska figura.

"Ja nisam isključila mogućnost da mi se ponovo dogodi ljubav sa nekim muškarcem. Mom sinu je potreban otac i neko ko će i njemu i meni biti dobar", rekla je Milica za "Alo", pa otkrila da li ju je u skorije vreme kontaktirao otac njenog sina Stefana, ali i ostali bivši partneri:

"Ne, ali su znali da prave lažne profile, da se predstavljaju lažno. Uvek ih blokiram kada ih provalim. Oba moja partnera su bila lažovi i ozbiljni manipulatori, sa njima nemam želju da imam kontakt."

Milica Dabović želi novu ljubav
Printscreen/ YouTube Kurir TV 

Milica je nedavno rekla da ne želi da njen sin upozna oca, a sada je potvrdila da ostaje pri toj odluci.

"Potrudiću se da moj sin nikada ne upozna svog oca. Znam da ovo zvuči surovo, ali je to moja konačna odluka. Ja sam na početku sve praštala kako bi odrastao uz oba roditelja, ali Stefanov otac je najlošiji čovek i ne treba da bude u životu mog sina. Otkriću nešto prvi put, posle 4 godine sam sebi konačno oprostila što sam od svih dobrih muškaraca koje sam srela, odabrala najlošijeg čoveka da bude otac mog deteta. To me je godinama gušilo i mučilo", rekla je ona.

Otkrila je i kakve informacije trenutno ima o ocu svog deteta.

"On je stalno po Bosni, krade, laže, duguje novac... Dosta naših poznatih dama je nasamario, iznajmi rent-a-kar, izvede je u neki skup restoran, predstavi se lažno, odvuče u krevet, izmuze i ostavi", tvrdi sportistkinja.

Podsetimo, ranije se pisalo da je Milica naslednika dobila sa čovekom po imenu Vuk Roten, a ona je kasnije pojasnila da je to drugo ime iste osobe.

Njegov pravi identitet vodi se pod imenom Lj.H. i poznato je da je sa Novog Beograda, a Milicu je, kako se navodilo, u više navrata opljačkao i iskoristio, iako se predstavljao kao "milioner iz Beča".

Milica Dabović juče je ponovo imala razlog za osmeh, budući da se njena sestra Ana Dabović udala za svog dugogodišnjeg izabranika, vaterpolistu Iliju Mustura. Svadba je održana u Herceg Novom, a neke od fotografija sa slavlja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / stefanovamama13 Sestra Milica najveselija!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna