Goca Božinovska je preživela pravu dramu, jer je njenoj sestri otkriven tumor. Jelica je pet godina starija od Goce, a pre izvesnog vremena je primetila malu promenu iza uveta. U prvi mah je pomislila da je reč o bubuljici neke vrste, ali je izraslina počela da raste pa su sestre posumnjale na najgore.

Goca je ubrzo pozvala Jelicu u Beograd kako bi se što pre ispitalo o čemu se radi. Mnogo se uplašila, sve vreme bila uz sestru, a kako mediji navode, obezbedila joj je najbolje lekare i kliniku.  

Obavljena je intervencija i utvrdilo se da je ipak reč o dobroćudnom tumoru. "Istina je da smo prošle pravu dramu. Znate, nije svejedno kada sumnjate na nešto loše i čekate da vam saopšte o čemu je reč. Hvala dragom bogu, sada je sve u redu.

Sestra se oseća odlično, to je sve što mogu da kažem. Posle majke ona mi je sve. Srećne smo jer smo i iz ovog problema izašle kao pobednice", rekla je Božinovska za Republiku.

Tek kada je bila sigurna da je sve u redu, Goca je pustila sestru da se vrati u rodno selu Samaila, nadomak Kraljeva. Nakon što joj je 2021. u aprilu preminula mama Radmila, njoj je od bližnjih ostala samo ta sestra. Mnogo su vezane i  mnogo joj pomaže. 

goca bozinovska sestra jelica
Instagram / gocabozinovska 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna