Ana Stanić je tom prilikom crvenim tepihom prošetala u crnoj dugačkoj haljini sa prorezima na stomaku, te dobila brojne komplimente za izgled.

Poznato je da pevačica važi za damu sa istančanim modnim ukusom i za jednu od najstilizovanijih na javnoj sceni, koja vanvremenske komade uvek znalački iskombinuje, pa je tako bilo i ovog puta.

Naime, u pitanju je haljina stara 24 godine, što je Ana otkrila na Instagramu.

"Ovu haljinu sam nosila pre tačno 24 godine na prvoj večeri Budvanskog festivala, kada sam pevala 'Molila sam anđele'. Pre neki dan me je Natalija Milosavljević u svojoj emisiji podsetila na nju, i ja tad shvatim da takvu haljinu već par nedelja pokušavam da nađem i kupim, a stoji mi u kutiji sa stvarima sa bitnih nastupa i snimanja, netaknuta. Probam i skapiram - to je to, trendi haljina, niko neće provaliti. Ali ja ipak ne bih bila ja da to svima nisam ispričala, pa eto, pod rizikom da kažu 'nosi istu haljinu više od 20 godina', podelila sam i ovde", napisala je pevačica i ponovo dobila komplimente kako za izgled, tako i za prepoznatljiv stil koji neguje.

Ana je ovim potezom još jednom dokazala da nije bitno šta nosite, već kako nosite, i kakvom energijom zračite.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna