Milica Dabović deli sa svojim pratiocima na Instagramu i lepe i ružne trenutke, a sad je, izgleda naišao baš težak niz takvih iskušenja. Obratila se svima dugom, tužnom porukom:

Danima posmatram ljude oko sebe i plačem, ne zato što me boli nego zato što su loši, zli naopaki, iskompleksirani, objesni, isfrustrirani, ljubomorni, tužna sam zato što delim isti vazduh sa njima, pretužzna sam i razočarana vremenom u kom zivim a vremena mi je uvek tako malo... živim brzo i volim ovaj život sa svim mogućim usponima i padovima.

Ljude srećem, prolazim i vidim zato što moram. Ne možeš propustiti auto ispred sebe da ti neko nazad ne svira i ne preti prstom, ne možes otići u poštu da te neko ne vredja i vrišti na tebe ako si slučajno zaboravio da staviš masku, ne možeš uzeti drugaricu iz vrtića a da njena majka ne napravi skandal a pri tom je zovneš 10 puta i nerazdvojan si sa njom, ne možes nešto prodati a da te cura ne izradi na najgori mogući način i tako milion nekih situacija a samo pokušavaš biti dobar i nasmejan u ovom svetu zla!!

Umorna sam, konačno sam umorna i iscrpljena i treba mi malo vremena da opet shvatim koliko su ljudi različiti i kakvi sve hodamo ovim svetom!

Nemojte mi zameriti ako ne odgovaram na vaše poruke jer nemam snage za to... Pustite me da odmorim dušu svoju! Hoću da se smejem i zabavljam, volim, hoću da plešem i igram! Verujem da moje godine tek dolaze i ja ih jedva čekam! Volim vas", napisala je Milica na Instagramu.

Izvor: Lepa&Srećna