Kada je počela da trenira i da drži dijetu, Bojana Stamenov imala je 185 kilograma, dok sada ima 70 manje.

"Od prvog dana u teretani dobila sam plan redukovane ishrane od trenera i to je trebalo da poštujem. Tokom prva dva meseca pravila sam se pomalo pametna, jer nema režima na kom nisam bila i koji nisam isprobala. Umesto pet obroka dnevno (tri glavna i dve užine), sada sam imala tri obroka na po pet sati, količinski pristojna, ali uz kontrolisani udeo proteina i ugljenih hidrata", počela je priču pevačica za magazin "Lepota i zdravlje".

Kako kaže, imala je podršku prijateljice koja je bila na istom režimu, zbog čega joj je bilo lakše da istraje u svojoj nameri da smrša.

"Obroke sam spremala sama, kupovinu takođe uvek obavljam ja. U početku smo prijateljica, s kojom sam krenula na treninge istog dana, i ja obavljale kupovine zajedno, a onda bismo se smenjivale u spremanju obroka za nas obe. Kada sam se već malo uhodala, sve sam sama radila. Podrška je važna za svaki početak, pa je divno ukoliko ona postoji", iskrena je Bojana.

Najteže joj je bilo da se odrekne testa.

"Veliki sam gurman, testa su moja slaba tačka, slatkiši ne. Ishranu sam zato morala da baziram na mesu, salatama, voću. Ugljene hidrate trebalo je da unosim pametno, po šemi programa ishrane, uglavnom u vidu ovsenih pahuljica, palente, graška, sočiva", otkrila je ona.

Iako je izgubila veliki broj kilograma, zbog čega se sada oseća mnogo bolje, Bojana se i dalje pridržava određenih pravila u ishrani.

"Sve zavisi od toga kako se osećam. Uglavnom i dalje pazim da ne kombinujem proteine i ugljene hidrate u istom obroku, ali mogu u istom danu. Ne jedem hleb ni u jednoj formi, kao ni namirnice s visokim glikemijskim indeksom", zaključila je pevačica za pomenuti magazin.

Kako Bojana Stamenov sada izgleda pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/thebojanastamenov Bojana Stamenov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna