Tenzija pred finale raste i među kandidatima i među njihovim mentorima, a to je potvrdila i Ceca Ražnatović.

"Zbog te tenzije i predanosti kandidatima molim Boga da se što pre završi. Ne mogu više taj pritisak da podnesem i da me nerviraju članovi žirija. Šalu na stranu, problem je što se emotivno vežeš za kandidate i koliko gledam profesionalno, toliko više gledam emotivno", iskrena je bila pevačica za "Grand Online".

Ceca se našalila i da će neke stvari od naredne sezone morati da promeni, budući da će od jeseni već biti iskusna u žiriranju.

"Ja sam nadrljala jer sam imala najviše kandidata, jer sam bila nova, ali drugačije ćemo se prestrojiti svi za sledeću sezonu. Mada ću svakako za sledeću sezonu imati više iskustva", rekla je Ceca.

Ceca Ražnatović u plavom odelu na snimanju Zvezda Granda
ATA / Antonio Ahel 

Mnogo se spekulisalo o njenom odnosu sa Marijom Šerifović, a folk zvezda kaže da se njih dve odlično slažu i da sitne čarke u "Zvezdama Granda" ne mogu da naruše njihovo prijateljstvo.

"Mi se volimo, pazimo, mazimo i čuvamo. Posvađamo se radi balansa u atmosferi (smeh). Šalim se malo, nas dve se poznajemo dugi niz godina i uvek smo se volele i poštovale. To je jedno lepo prijateljstvo i preko njene mame i nje same kada je izgradila svoje ime. Ono što se dešava za žirijskim stolom, ostaje samo tu", zaključila je Ceca za pomenuti medij.

Ceca Ražnatović u "Zvezdama Granda" uvek se pojavljivala u zanimljivim modnim izdanjima, a neka od njih možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Moda za Zvezde Granda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna