Bivša teniserka Ana Ivanović od 2016. godine je u srećnom braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima dva sina - starijeg Luku dobili su u martu 2018, a mlađeg Leona u avgustu 2019. godine.

Luka i Leon govore četiri jezika, među kojima su maternji jezici njihovih roditelja - srpski i nemački.

"Nemački, srpski, engleski i španski. Kada se zajedno igraju, ponekad pričaju na španskom. Tada baš i ne znamo šta tačno govore", rekla je Ana kroz smeh za nemački magazin "Gala", a prenosi "Hello".

Bastijan je zatim pohvalio suprugu i naveo da i ona dobro govori nemački jezik.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
Instagram/bastianschweinsteiger 

"Ana se sve bolje snalazi na nemačkom. Kad joj pričate polako, razumeće skoro sve. Kada je sa mojim roditeljima uvek priča na nemačkom", rekao je on, a onda se Ana osvrnula na to na koji način vaspitavaju decu i priznala da je od njih dvoje ona ta koja je obično "loš policajac".

"Bastijan je zabavna strana, dok sam ja stroga. Kad im da nešto slatko, odmah mi kažu, jer znaju da im to ne bih dozvolila", iskrena je bila proslavljena srpska teniserka.

Bastijan je na kraju istakao da je za njega svaki dan koji provede sa porodicom - savršen.

"Savršen dan je onaj koji provodim sa porodicom. Ja sam srećan čovek, trudim se da zaspim sa osmehom i da se sa njim probudim", rekao je Švajnštajger.

Neke od porodičnih momenata Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / anaivanovic Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u braku su od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna