Naša sjajna reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović, otkako je krajem 2018. godine postala mama ceo život okrenula je i podredila sinu Filipu. Prošle godine je u porodicu stiglo još jedno pojačanje - krajem 2021. godine rodio se Uroš.

Naslednici su Ivani glavne preokupacije, ali joj očigledno preostaje vremena da se bavi i svojim izgledom, s obzirom da je pokazala da izgleda besprekorno u kupaćem kostimu. Naime, ona je sa porodicom, suprugom Danilom Anđušićem i sinovima,  na letovanju u Francuskoj, a pokazala je delić raja u kom uživaju.

Ipak, najviše pažnje privukla je Ivanina linija, a posebno izvežban stomak. Komplimenti na račun njenog izgleda ne prestaju da pristižu, te je jasno da je Ivana mnogima izmamila uzdahe.

Sportistkinja je pokazala da i od čega se sastoji njen ručak. Naime, tokom letnjih dana uživa u laganim obrocima, a ovoga puta je to bila voćna salata.

Ivana i Danilo važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, a sprotstkinja je jednom prilikom ispričala da joj je smetalo što je košarkaš ranije bio u braku.

"U početku mi je padalo teško, možda je i mojim roditeljima na početku smetalo to što je imao brak, ali je on verovatno sazreo kroz ceo taj proces. Sada se tome nasmejem i drago mi je da je završio sa mnom", rekla je Ivana jednom prilikom za "Kurir", a Danilo je dodao:

"U početku mi je bilo teško da pričam o tome, sve se provlačilo kroz novine, ni mojoj porodici nije bilo lakše. Sad gledam na to kao deo prošlosti, to mi je lekcija koju sam naučio jako mlad".

Još fotografija Ivane Maksimović i Danila Anđušića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanamaksimovic Ivana Maksimović i Danilo Anđušić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna