Snežana Đurišić oduvek je važila za skromnu damu, kojoj sreću pričinjavaju jednostavne stvari u životu.

"Za mene je sreća ono što je za mnoge stereotip, što sam zdrava i što hodam svojim nogama i što mogu sama sebi čašu vode da uzmem. Drugo, što su svi moji zdravi, i treće što imam osobu koja me ispunjava i koja mi je podrška", rekla je za "Informer" pevačica, koja je već nekoliko godina u skladnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

Snežana je već godinama deo produkcijskog žirija "Zvezda Granda", a aktuelna sezona bliži se kraju. Mnogi su se pitali da li će sastav žirija ostati isti i sledeće godine.

"Svi smo tu. Može li vama dosaditi nešto što je dobro?", rekla je pevačica, koja mesto u žiriju deli sa Cecom Ražnatović, Anom Bekutom, Marijom Šerifović, Viki Miljković, Đorđem Davidom, Draganom Stojkovićem Bosancem i Aleksandrom Milićem Milijem.

snezana-djurisic.jpg
Youtube/Printscreeen/Grand magazin 

Kako Snežana otkriva, ima molbi da se nekim kandidatima obezbedi mesto u finalu, ali se ona na to ne obazire.

"Ima toga, ali ja na to ne reagujem. Zapravo, pritisaka nema, ali postoje predlozi, razgovori, diskusije. Sve skupa mora da bude jedan paketić, kako mi to kažemo. Diksusije postoje, a pritisci ne u tom smislu da vas neko tera na nešto", zaključila je pevačica za pomenuti list.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna