Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, u braku su punih osam godina. Bez obzira na veliku razliku u godinama, nikada nisu posumnjali u svoju odluku da se venčaju. Jedno drugom su najveća podrška i inspiracija, a o Vejkovom životu se ne zna mnogo. 

Spekulisalo se i da kreatorka svog supruga izdržava, a ona je jednom prilikom istakla da je sav novac njihov zajednički i da ništa ne dele na "moje i tvoje".

"Moj muž u narodnom pozorištu ima 40.000 dinara platu, a ja primam deset puta više. Uopste nije važno ko koliko ima, da li on ima više ili ja. Mi to zajedno imamo. A moj muž kad sutra bude napravio veliku karijeru, a hoće sto posto, sigurno me neće ostaviti. Ja to znam i osećam", kazala je Verica svojevremeno u emisiji "Magazin IN".

Veljko je organizator mnogih predstava Narodnog pozorišta, a tvrdi da nije očekivao toliku medijsku pažnju zbog braka sa modnom kreatorkom.

"Narodno pozorište mi je dalo poverenje pre sedam godina i primilo me u svoju kuću da svojim kreativnim radom doprinesem, i ja sam na tome zahvalan. Ponosan sam na balet "Proces" za koji sam pisao muziku, na sjajan koncert sa simfoničarima i dao sam se na raspolaganje kući u kojoj sam zaposlen. Kada sam stupao s Vericom u brak, bio sam svestan medijske potrebe da to naglašavaju, ali nisam očekivao da će to biti jedina tema. A moj privatni život je svakako mnogo interesantniji nego što mediji mogu da napišu. Svestan sam da živim na nesvakidašnji način, da imam drugačija interesovanja i drugačije hobije pa je to možda interesantno, a možda je i dosadno, jer ne pravim skandale i ne pljujem po ‘zvezdama‘",  priznao je on.

Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, bez obzira na veliku razliku u godinama, nikada nisu posumnjali u svoju odluku da se venčaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna